Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

Vår nye a la carte

A la carte-menyen er ny og innbydande. Kom og smak du også!

Forrett

Husets krema fiskesuppe (2,4,7)

Laks, scampi og kamskjel

Kr. 135,-

Vinforslag: Sautereau Sancerre

Grilla Chèvre (7)

Salat, tomat, agurk og lauk. Toppa med parmesan og sprøsteikt bacon

Kr. 130,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

Smørsteikte kamskjel (2,7)

Tigerreker og sitronsaus

Kr. 130,-

Vinforslag: J. Moreau Chablis

Hovudrett

KJØT

Svinekarrè (7,9,12)

Squash, gulrot, asparges, karamellisert eple og lauk og fløytegratinerte poteter

Kr. 280,-

Vinforslag: Borgogno Barbera d`Alba

Strimla okse ytrefilet (3)

Steikt paprika, lauk, bacon, sjampinjong, huset bernaisesaus, salat og båtpoteter

Kr. 290,-

Vinforslag: Amalaya Tinto de Corte eller Radio Boca

Grilla okse indrefilet (3,7,12)

Squash, gulrot, sjampinjong, asparges, huset bernaisesaus og fløytegratinerte poteter

Kr. 350,-

Vinforslag: Radio Boca

Biff Mexicana (7,12)

220g okse ytrefilet, squash, gulrot, sukkererter, huset chilisalsa og fløytegratinerte poteter

Kr. 335,-

Vinforslag: Bouchard Bourgogne Rouge Pinot Noir eller Corona

Hjortefilet (7,12)

Skogsopp, kantarellsaus og fløytegratinerte poteter

Kr. 395,-

Vinforslag: Montecillo Crianza eller Masi Campofiorin

Fisk/skaldyr

Omnsteikt fjordaure (1,1a,3,4,7)

Squash, gulrøter, sjampinjong, kvitvinsaus og tortellini. Toppa med ruccolasalat og parmesan. Servert med brød og smør

Kr. 275,-

Vinforslag: Cono Sur Bicicleta Chardonnay

Smørsteikt fjellrøye (2,4,7)

Squash, gulrøter, fennikel, asparges, hollandaisesaus og båtpoteter. Toppa med handpilla reker

Kr. 295,-

Vinforslag: Santepietre Pinot Grigio delle Venezie

Pasta med sjømat (1a,2,3,4,7)

Laks, scampi, kamskjel, reker, fløytesaus og pasta pappardelle

Kr. 245,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

Dessert

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og egglikør

Kr. 125,-

Lun brownie (1a,3,7,8f)

Bærkompott og bringebærsorbet

Kr. 125,-

Husets karamellpudding (3,7)

Bær og sorbet

Kr. 115,-

Barnemeny

Dampa laks (1a,11)

Rømme og kokte poteter

Kr. 109,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 87,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 92,-

Pannekaker (1,3,7)

Blåbærsyltetøy

Kr. 85,-

Allergener: 1. Gluten 5. Peanøtter 9. Selleri a, Kveitemjøl 6. Soya 10. Sennep b, Rug 7. Mjølk 11. Sesamfrø c, Bygg 8. Nøtter 12. Sulfitt d, Havre a, Mandlar 13. Lupin e, Spelt b, Hasselnøtter 14. Blautdyr f, Korasankveite c, Valnøtter 2. Skaldyr d, Cashewnøtter 3. Egg e, Pekannøtter 4. Fisk f, Pistasjnøtter g, Paranøtter h, Macadamiannøtter