Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

A la carte 15.00-21.00

Siste bestilling kl 21.00

Forrett

 

Svinenakketerrin (7,9)

Honningglasert fiken, pastinakk og vårløk

Kr. 145,-

 

Omnsbakt kveite frå Gulen (2,4,7)

Potetkrem, chorizopølse, smørsteikte sukkererter, bakt kvitløk og glasert stjerneløk

Kr 157,-

 

Lynsteikte kamskjel (2,6,7)

Blomkålkrem og ingefærsmør

Kr. 145,-

 

Hovudrett

KJØT

 

Okse indrefilet (7,9)

Raudvinsglasert sjalottløk, steikt persillerot,

eple, gulrotkrem og raudvinsjy

Kr. 395,-

 

Kalvebryst braisert i eplemost frå Leikanger (9)

Urtepotet, rotgrønsaker,

sjalottløk og grovhakka persille

 Kr. 390,-

 

Stykke av hjort (7,9)

Blomkålkrem, dagens grønsaker,

appelsin- og vaniljetrekt borretaneløk, kvitvinsjy

Kr. 397,-

 

Epleglasert svinenakke (7,9)

Saltbakte rotgrønsaker,

steikte eple og bladpersille

Kr. 324,-

 

 

Fisk/skaldyr

 

Omnsteikt aure på planke (2,3,4,7)

Dagens grønnsaker, sjøkrepsbisque.

Servert med pommes duchesse

Kr. 295,-

 

Omnsbakt kveite frå Gulen (2,4,7)

Syrleg krem og løkmarmelade,

steikt chorizo kvitløk,

auberginekompott med aprikos og vårløk

Kr. 345,-

 

 

Dessert

 

Troikakonfekt (7,8)

Bringebærsorbet

Kr. 155,-

 

Sjokoladeparfait (7,8)

Honningbakt fiken

Kr. 143,-

 

Ingefæris marmorert med jordbærsorbet (7,8)

Eplechutney og cognactrøffel

Kr. 160,-

 

Barnemeny

 

Dampa aure (1a,11)

Krema pasta

Kr. 119,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 89,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 89,-

 


Allergener:

1. Gluten

a, Kveitemjøl

b, Rug

c, Bygg

d, Havre

e, Spelt

f, Korasankveite

2. Skaldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Mjølk

8. Nøtter

a, Mandlar

b, Hasselnøtter

c, Valnøtter

d, Cashewnøtter

e, Pekannøtter

f, Pistasjnøtter

g, Paranøtter

h, Macadamiannøtter

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Sulfitt

13. Lupin

14. Blautdyr

 

Alle foto: Gabor Nyheim-Igari