Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

A la carte 15.00-21.00

Siste bestilling kl 21.00

Forrett

Sjøkreps (2,7)

Asparges og krema hummarsaus

Kr. 149,-

Vinforslag: J. Moreau Chablis

 

Spekeskinke og honningmelon (12)

Pinjekjerne, balsamicosirup og frisk salat

Kr. 139,-

Vinforslag: Doppf & Iron Crèmant

Hovudrett

KJØT

Grilla lammekarrè (7)

Grilla tomat og paprika, sjampinjongsaus og båtpoteter

Kr. 335,-

Vinforslag: Borgogno Barbera d`Alba

 

Okse indrefilet på planke (3,7)

Squash, gulrot, sjampinjong, baconsurra asparges, pommes duchesse og husets bearnaisesaus.

Kr. 395,-

Vinforslag:  Radio Boca

 

Filet mignon Black & White (3,12)

100g okse indrefilet og 100g baconsurra svin indrefilet.

Servert med squash, gulrot, sjampinjong, asparges, bakt potet, raudvinsaus og husets bearnaisesaus

Kr. 365,-

Vinforslag: Masi Campofiorin

Fisk/skaldyr

 

Omnsteikt aure på planke (2,3,4,7)

Gulrot, asparges, hummersaus toppa med tigerreker. Serverast med pommes duchesse.

Kr. 295,-

Vinforslag: Cono Sur Bicicleta Chardonnay

 

Dampa torskefilet (2,4,7)

Sauterte grønsaker, kvit asparges, kvitvinsaus og bakt potet

Kr. 275,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

 

Dessert

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og egglikør

Kr. 138,-

Sjokoladefondant (3,7)

Bær og vaniljeis

Kr. 138,-

Fritert panert camembert (1a,3,7)

Multesyltetøy og vaniljeis

Kr. 138,-

Barnemeny

Dampa aure (1a,11)

Krema pasta

Kr. 119,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 89,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 89,-

 


Allergener:

1. Gluten

a, Kveitemjøl

b, Rug

c, Bygg

d, Havre

e, Spelt

f, Korasankveite

2. Skaldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Mjølk

8. Nøtter

a, Mandlar

b, Hasselnøtter

c, Valnøtter

d, Cashewnøtter

e, Pekannøtter

f, Pistasjnøtter

g, Paranøtter

h, Macadamiannøtter

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Sulfitt

13. Lupin

14. Blautdyr

 

Alle foto: Gabor Nyheim-Igari