Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

A la carte 15.00-21.00

Siste bestilling kl 21.00

Forrett

Sjøkreps (2,7)

Asparges og krema hummarsaus

Kr. 149,-

 

Gresskarsuppe (1,7)

Sprøsteikt bacon og brødkrutongar

Kr. 135,-

 

Hovudrett

KJØT

Svinekarre2.jpg

Svinekarrè (7,9,12)

Squash, gulrot, asparges, karamellisert eple og lauk og fløytegratinerte poteter

Kr. 310,-

Vinforslag: Borgogno Barbera d`Alba

 

Biffsnadder.jpg

Strimla okse ytrefilet (3)

Steikt paprika, lauk, bacon, sjampinjong, huset bernaisesaus, salat og båtpoteter

Kr. 320,-

Vinforslag: Amalaya Tinto de Corte eller Radio Boca

 

Grilla okse indrefilet (3,7,12)

Squash, gulrot, sjampinjong, asparges, huset bernaisesaus og fløytegratinerte poteter

Kr. 385,-

Vinforslag: Radio Boca

 

OkseIndrefilet.jpg

Hjortefilet (7,12)

Skogsopp, kantarellsaus og fløytegratinerte poteter

Kr. 435,-

Vinforslag: Montecillo Crianza eller Masi Campofiorin

 

Fisk/skaldyr

 

Fjellrøye.jpg

Omnsteikt fjordaure (1,1a,3,4,7)

Squash, gulrøter, sjampinjong, kvitvinsaus og tortellini. Toppa med ruccolasalat og parmesan. Servert med brød og smør

Kr. 295,-

Vinforslag: Cono Sur Bicicleta Chardonnay

 

Pasta med sjømat (1a,2,3,4,7)

Laks, scampi, kamskjel, reker, fløytesaus og pasta pappardelle

Kr. 275,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

 

Dessert

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og egglikør

Kr. 138,-

Sjokoladefondant (3,7)

Bær og vaniljeis

Kr. 138,-

Fritert camembert (1a,3,7)

Multesyltetøy og vaniljeis

Kr. 138,-

Barnemeny

Dampa aure (1a,3,4,7)

Krema pasta

Kr. 119,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 89,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 89,-

 


Allergener:

1. Gluten

a, Kveitemjøl

b, Rug

c, Bygg

d, Havre

e, Spelt

f, Korasankveite

2. Skaldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Mjølk

8. Nøtter

a, Mandlar

b, Hasselnøtter

c, Valnøtter

d, Cashewnøtter

e, Pekannøtter

f, Pistasjnøtter

g, Paranøtter

h, Macadamiannøtter

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Sulfitt

13. Lupin

14. Blautdyr

 

Alle foto: Gabor Nyheim-Igari