Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

A la carte

Forrett

Blomkålsuppe (1,7)

Blomkålbukettar, bacon, brødkrutongar, brød og smør

Kr. 115,-

Vinforslag: J. Moreau Chablis

Skaldyrsalat (1,2,4,7)

Reker, kreps, røykelaks, grøn salat, sitron, brød og smør

Kr. 140,-

Vinforslag: Sautereau Sancerre

Hovudrett

KJØT

Indrefilèt av okse (7,9,12)

Sautert sopp, raudlauk, cherrytomat, sukkererter, peparsaus og omnsbakte amandinepoteter

Kr. 350,-

Vinforslag: Corte Giara Valpolicella Ripasso eller Masi Campofiorin

Biffsnadder (3)

Strimla okse ytrefilet, bacon, sopp, løk, paprika, salat, béarnaisesaus og pommes frites

Kr. 290,-

Vinforslag: Amalaya Tinto de Corte eller Radio Boca

Kalv entrecôte (12)

Gulrotpurè, sopp, løk, aspargesbønner, raudvinsaus og omnsbakte amandinepoteter

Kr. 325,-

Vinforslag: Montecillo Crainza

Fisk/skaldyr

Omnsbakt kveite (4,7,12)

Sautert sopp, spinat, kvitvinsjy og potetpure

Kr. 305,-

Vinforslag: Sautereau Sancerre eller Bouchard Bourgogne Pinot Noir La Vignèe

Marinert scampi (1a,2,3,7)

Fusili pasta, krema tomatsaus, sopp, løk, sukkererter, parmesan og ruccola

Servert med brød og smør

Kr. 265,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

Dessert

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og egglikør

Kr. 125,-

Sjokoladefondant (1a,3,7,8f)

Bringebærcoulis og vaniljeis

Kr. 125,-

Daim iskake (3,7,8a,8f)

Friske bær og bringebærsorbet

Kr. 125,-

Barnemeny

Plutoburger (1a,11)

100g burger av storfe, hamburgerbrød og pommes frites

Kr. 92,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 87,-

Panerte kyllingpinnar (1a)

Pastaskruer og ketchup

Kr. 92,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 92,-

Allergener: 1. Gluten 5. Peanøtter 9. Selleri a, Kveitemjøl 6. Soya 10. Sennep b, Rug 7. Mjølk 11. Sesamfrø c, Bygg 8. Nøtter 12. Sulfitt d, Havre a, Mandlar 13. Lupin e, Spelt b, Hasselnøtter 14. Blautdyr f, Korasankveite c, Valnøtter 2. Skaldyr d, Cashewnøtter 3. Egg e, Pekannøtter 4. Fisk f, Pistasjnøtter g, Paranøtter h, Macadamiannøtter