Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

A la carte

Forrett

Fiskesuppe.jpg

Husets krema fiskesuppe (2,4,7)

Laks, scampi og kamskjel

Kr. 135,-

Vinforslag: Sautereau Sancerre

 

GrillaChevre.jpg

Grilla Chèvre (7)

Salat, tomat, agurk og lauk. Toppa med parmesan og sprøsteikt bacon

Kr. 130,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

 

Kamkjel.jpg

Smørsteikte kamskjel (2,7)

Tigerreker og sitronsaus

Kr. 130,-

Vinforslag: J. Moreau Chablis

 

Hovudrett

KJØT

Svinekarre2.jpg

Svinekarrè (7,9,12)

Squash, gulrot, asparges, karamellisert eple og lauk og fløytegratinerte poteter

Kr. 280,-

Vinforslag: Borgogno Barbera d`Alba

 

Biffsnadder.jpg

Strimla okse ytrefilet (3)

Steikt paprika, lauk, bacon, sjampinjong, huset bernaisesaus, salat og båtpoteter

Kr. 290,-

Vinforslag: Amalaya Tinto de Corte eller Radio Boca

 

Grilla okse indrefilet (3,7,12)

Squash, gulrot, sjampinjong, asparges, huset bernaisesaus og fløytegratinerte poteter

Kr. 350,-

Vinforslag: Radio Boca

 

Biff Mexicana (7,12)

220g okse ytrefilet, squash, gulrot, sukkererter, huset chilisalsa og fløytegratinerte poteter

Kr. 335,-

Vinforslag: Bouchard Bourgogne Rouge Pinot Noir eller Corona

 

OkseIndrefilet.jpg

Hjortefilet (7,12)

Skogsopp, kantarellsaus og fløytegratinerte poteter

Kr. 395,-

Vinforslag: Montecillo Crianza eller Masi Campofiorin

 

Fisk/skaldyr

 

Fjellrøye.jpg

Omnsteikt fjordaure (1,1a,3,4,7)

Squash, gulrøter, sjampinjong, kvitvinsaus og tortellini. Toppa med ruccolasalat og parmesan. Servert med brød og smør

Kr. 275,-

Vinforslag: Cono Sur Bicicleta Chardonnay

 

Smørsteikt fjellrøye (2,4,7)

Squash, gulrøter, fennikel, asparges, hollandaisesaus og båtpoteter. Toppa med handpilla reker

Kr. 295,-

Vinforslag: Santepietre Pinot Grigio delle Venezie

 

 

Pasta med sjømat (1a,2,3,4,7)

Laks, scampi, kamskjel, reker, fløytesaus og pasta pappardelle

Kr. 245,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

 

Dessert

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og egglikør

Kr. 125,-

Lun brownie (1a,3,7,8f)

Bærkompott og bringebærsorbet

Kr. 125,-

Husets karamellpudding (3,7)

Bær og sorbet

Kr. 115,-

Barnemeny

Dampa laks (1a,11)

Rømme og kokte poteter

Kr. 109,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 87,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 92,-

Pannekaker (1,3,7)

Blåbærsyltetøy

Kr. 85,-

Allergener:

1. Gluten

a, Kveitemjøl

b, Rug

c, Bygg

d, Havre

e, Spelt

f, Korasankveite

2. Skaldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Mjølk

8. Nøtter

a, Mandlar

b, Hasselnøtter

c, Valnøtter

d, Cashewnøtter

e, Pekannøtter

f, Pistasjnøtter

g, Paranøtter

h, Macadamiannøtter

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Sulfitt

13. Lupin

14. Blautdyr

 

Alle foto: Gabor Nyheim-Igari