Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

Julemeny

Forrett

Rakfisk på blinis (russisk pannekake) (1a,3,4,7)
Raudlauk, raudbetar og rømme

kr 135,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage

Røykt reinsdyrlår (1a,7)
Servert på flatbrød med ruccola og tyttebærrømme

kr 140,-

Vinforslag: Amalaya Tinto de Corte

Hovudrett

Fisk

Lutafisk (4,7)
Ertestuing, baconfeitt og kokte poteter

Kr. 330,-

Vinforslag: Georg Breuer Riesling Sauvage eller Ægir Bøyla Blond Ale

Smørsteikt fjellrøye (2,4,7)
Squash, gulrøter, fennikel, asparges, hollandaisesaus og båtpoteter. Toppa med handpilla reker.

Kr. 295,-

Vinforslag: Santepietre Pinot Grigio delle Venezie

Kjøt

Grilla okse indrefilet (3,7,12)

Squash, gulrot, sjampinjong, asparges, husets bearnaisesaus og fløytegratinerte poteter

Kr. 350,-

Vinforslag: Radio Boca

Grilla kalv entrecôte (7)

Ratatouille, kryddersmør og fløytegratinerte poteter

Kr. 350,-

Vinforslag: Corte Giara Valpolicella Ripasso

Juletallerken (1a,7,9)

Pinnekjøt, svineribbe, medisterkake, vossakorv, kålrotstappe, raudkål, brun saus og kokte poteter

Kr. 310,-

Vinforslag: Borgogno Barbera d`Alba

Pinnekjøt (7)

Vossakorv, kålrotstappe, pinnefeitt og kokte poteter

Kr. 345,-

Vinforslag: Masi Campofiorin

Svineribbe (1a,7,9)

Vossakorv, medisterkake, raudkål, brun saus og kokte poteter

Kr. 275,-

Vinforslag: Fontanafredda Briccotondo Barbera

Dessert

Riskrem, hakka mandlar og raud saus (1a,7,8a)

Kr 95,-

Vinforslag: Royal Tokaji Late Harvest

Multekrem og krumkake (1a,3,7)

Kr 125,-

Vinforslag: Royal Tokaji Late Harvest

Strondi sin juleis (1a,3,7)

Vaniljeis, lun kirsebærkompott, krem og pepperkakestrø

Kr 125,-

Vinforslag: Alambre Moscatel de Setùbal

Husets karamellpudding (3,7)

Lettpiska krem, bær og karamellsaus

Kr 115,-

Vinforslag: Alambre Moscatel de Setùbal

Barnerettar

Dampa laks (1a,11)
Med rømme og kokte poteter.

Kr. 109,-

Blekksprutpølse og pommes frites (7,9,10)

Kr. 87,-

Minipizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 92,-

Pannekaker (1a,3,7)

Med blåbærsyltetøy.

Kr. 85,-

Pizza

Fersk pizzabotn laga på huset, 30 cm. 

Glutenfri pizza ordnar me på førespurnad.

Margarita (1a,7) - Tomatsaus, ost

Kr. 180,-

Village (1a,7) - Tomatsaus, ost, bacon, skinke, løk

Kr. 197,-

Klingenberg (1a,7) - Tomatsaus, ost, kylling, bacon, løk, kvitløk

Kr. 202,-

Biff (1a,7) - Tomatsaus, ost, strimla ostekjøt, løk, jalapenos, sjampingjong

Kr 207,-

Hawaii (1a,7) - Tomatsaus, ost, pepperoni, ananas

Kr. 197,-

Capri (1a,7) - Tomatsaus, ost, skinke, sjampingjong, mais

Kr. 197,-

Mexicana (1a,7) - Tomatsaus, ost, tacokjøtdeig, mais, løk, jalapeños, nachos

Kr. 202,-

Serrano (1a,7) - Tomatsaus, ost, serranoskinke, løk, cherrytomat, parmesan, pinjekjerner, ruccolasalat

Kr. 202,-

Pizza sidesalat - Crispy grøn salat, raudløk, agurk, cherrytomat

Kr. 50,-

Kvitløksdressing (7)

Kr. 23,-

Allergener: 1. Gluten 5. Peanøtter 9. Selleri a, Kveitemjøl 6. Soya 10. Sennep b, Rug 7. Melk 11. Sesamfrø c, Bygg 8. Nøtter 12. Sulfitt d, Havre a, Mandlar 13. Lupin e, Spelt b, Hasselnøtter 14. Blautdyr f, Korasankveite c, Valnøtter 2. Skaldyr d, Cashewnøtter 3. Egg e, Pekannøtter 4. Fisk f, Pistasjnøtter g, Paranøtter h, Macadamiannøtter