Rom 1

Rom 2

Rom 3

Ok

Selskapsmeny

Forrettar

Aspargessuppe (1a,7)

Kr. 115,-

Blomkålsuppe (7)

Kr. 115,-

Svinenakketerrin (2,4,7)

Honningglasert fiken, pastinakk og vårløk

Kr. 145,-

Omnsbakt kveite frå Gulen (2,4,7)

Potetkrem, chorizopølse, smørsteikte sukkererter, bakt kvitløk og glasert stjerneløk

Kr. 157,-

Varmrøykt peparlaks (4,7)

Frisk salat, sitron og urterømme

Kr. 139,-

Lynsteikte kamskjel (2,7,12)

Blomkålkrem og ingefærsmør

Kr. 145,-

Spekeskinke (12)

Honningmelon, pinjekjerner, balsamicosirup og frisk salat

Kr. 149,-

 

Hovudrettar

1 gong/2 gonger fatservering = 200g/300g kjøt pr person

Kalvesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, rørde tytebær, brun saus og kokte poteter

Kr. 335,-/415,-

Svinesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, surkål, brun saus og kokte poteter

Kr. 270,-/350,-

Oksesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, rørde tytebær, brun saus og kokte poteter

Kr. 280,-/360,-

Epleglasert ytrefilèt av svin (1a,7)

Urtepotet, saltbakte rotgrønsaker, steikte eple og bladpersille

Kr. 324,-/398,-

Stykker av hjort (7,9)

Urtepotet, blomkålkrem, dagens grønsaker, appelsin- og vaniljetrekt borretaneløk og kvitvinsjy

Kr. 397,-/497,-

Kalvebryst braisert i eplemost frå Leikanger(9)

Urtepotet, rotgrønsaker, sjalottløk og grovhakka persille

Kr. 390,-/490,-

Indrefilèt av okse (9,12)

Urtepoteter, rødvinsglasert sjalottløk, steikt persillerot, eple, gulrotkrem og rødvinsjy

Kr. 395,-/495,-

Omnsbakt aure (4,7)

Grønsaker, sandefjordsmør og kokte poteter

Kr. 295,-/375,-

Omnsbakt kveite frå Gulen (4,7)

Urtepoteter, syrlig krem og løkmarinade, steikt kvitløkschorizo, auberginekompott med aprikos og vårløk

Kr. 345,-/445,-

Klingenberg Spesial (1a,3,7,9,10)

Béarnaisegratinert ytrefilèt av okse i fløytesaus, sopp, sølvlauk og paprika.

Servert med salat, dressing, pommes frites og kokte poteter

  1. gang servering 200gr kjøt       Kr. 395,-
  2. gang servering 300gr kjøt       Kr. 495,-

 

Dessert

Sitronfromasj (3,7)

Med bringebærsaus

Kr. 115,-

Sjokoladeparfait (7,8)

Med honningbakt fiken

Kr. 143,-

Klingenbergs karamellpudding (3,7)

Med krem og karamellsaus

Kr. 115,-

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og eggelikør

Kr. 138,-

Vaniljeis (3,7)

Med varm sjokoladesaus

Kr. 95,-

Troikakonfekt (7,8)

Med bringebærsorbet

kr. 155,-

Ingefæris marmorert med jordbærsorbet (7,8)

Med eplechutney og cognactrøffel

kr. 160,-

Allergener1. Gluten 5. Peanøtter 9. Selleri a, Kveitemjøl 6. Soya 10. Sennep b, Rug 7. Melk 11. Sesamfrø c, Bygg 8. Nøtter 12. Sulfitt d, Havre a, Mandlar 13. Lupin e, Spelt b, Hasselnøtter 14. Blautdyr f, Korasankveite c, Valnøtter 2. Skaldyr d, Cashewnøtter 3. Egg e, Pekannøtter 4. Fisk f, Pistasjnøtter g, Paranøtter h, Macadamiannøtter