A la carte 17.00-21.00*

Siste bestilling kl 21.00

*Søndagar tilgjengeleg frå 15.00-21.00

Forrett

 

Omnsbakt kveite frå Gulen (2,4,7)

Potetkrem, chorizopølse, smørsteikte sukkererter, bakt kvitlauk og glasert stjernelauk

Kr. 157,-

Okse indrefilet (6,7)

Raudvinsglasert boretaneløk, potetpancetta og soppsaus

Kr 160,-

 

Hovudrett

KJØT

 

Okse indrefilet (7,9)

Selleripurè, saltbakt sjalottløk, rosmarinkrema savoykål, urte- og baconbakt portobello med kvitvinsjy og potetpanchetta

Kr. 395,-

 

Lammecarrè (7,9)

Raudløkskompott, kvitløkskrema spinat, selleripurè og potetpanchetta

 Kr. 385,-

 

Stykker av hjort (7)

Pastinakk, gulrotkrem, kantarellsjy og potetpancetta

Kr. 395,-

Alternative poteter:

Omnsbakte amandinepoteter

Pommes frites

Fisk/skalldyr

 Steikt aure (4,6,7,9)

Fennikel og appelsin, steikt bladpersille, sellerikrem, potetpanchetta, ingefær- og olivensjy

Kr. 355,-

 

Torsk med potetpancetta (4,7,8a)

Steikt østerssopp med mandlar og graslauk, syrleg smørsaus

Kr. 295,-

 

Alternative poteter:

Omnsbakte amandinepoteter

Pommes frites

Dessert

 

Crème brûlèe (3,7)

Bringebærsorbet med sitrussalat

Kr. 155,-

Sjokoladeterrin (3,7,8a)

Mangosorbet, sitronglaserte bringebær, karamellisert eplekrem, xanteflambert aprikos

Kr. 165,-

Milde Måne (1a,3,7)

Vaniljeis, lune bjørnebær, eggelikør og krem

Kr. 140,-

Barnemeny

 

Dampa aure (1a,11)

Pommes frites

Kr. 119,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 89,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 89,-

 


Allergener:

1. Gluten

a, Kveitemjøl

b, Rug

c, Bygg

d, Havre

e, Spelt

f, Korasankveite

2. Skaldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Mjølk

8. Nøtter

a, Mandlar

b, Hasselnøtter

c, Valnøtter

d, Cashewnøtter

e, Pekannøtter

f, Pistasjnøtter

g, Paranøtter

h, Macadamiannøtter

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Sulfitt

13. Lupin

14. Blautdyr