A la carte 17.00-21.00*

Siste bestilling kl 21.00

*Søndagar tilgjengeleg frå 15.00-21.00

Forrett

 Rakfiskterrin (4,7)

Appelsin- og vaniljetrekt borretaneløk, rødbetesmør, grasløkpesto med valdresosten Bufar, røykt potetsalat.

kr. 135,-

Kvitløksgratinerte blåskjel (1,2,7)

Pestobrød

kr 115,-

Krema kantarellsuppe av kantareller frå Sogn (7)

Urtekrem, steikte kantareller med dryss av grasløk

kr 125,-

 

Hovudrett

Fisk

 Saltbakt kveite frå Gulen (4,7)

Søtpotetpuré, auberginekompott med aprikos og vårløk, røykt gulrotkrem toppa med steikt Chorizo og sukkererter. Lakris med demi-glace

kr. 375,-

 Urtebakt ishavsrøye (4,7)

Potetpuré, mangochutney med vårløk, urtekrema spinat og persillesteikt persillerot

 kr. 315,-

 

Alternative poteter:

Fløytegratinerte poteter kr. 45,-

Kjøt

Indrefilet av storfe (3,7)

Grønsakswok, baconbakt Portobello, rødvinsglasert delikatesseløk og saltbakt gulrot

kr. 395,- 

Stykker av hjort (7,9)

Krema sellerirot, saltbakte rotgrønsaker, bøkrøykt hattsopp, urteglasert delikatesseløk, demi glace med Tya Red ale øl og røstipotet.

kr. 405,-

Portebraisert lammeskank frå Haugen Gardsmat (7)

 Potetpuré, saltbakt rotfrukt og fennikel. Demi glace av lam med kaffe.

kr. 395,-

Alternative poteter:

Fløytegratinerte poteter kr. 45,-

Dessert

 Øl-is av Tya Industri (1,7)

Persillesmulder, kaffekonfekt, øl-glaserte rosiner og sjokoladeganache kake med mousse

kr. 110,-

Créme brûlèe (3,7)

Bringebærsorbet med sitrussalat

kr. 129,-

Barnemeny

 Dampa aure (1a,3,4,7)

Krema pasta

kr. 119,-

Bolognese med tagliatelle (7,9,10)

Toppa med Parmesanost

kr. 89,-

Minipizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

kr. 89,-

 


Allergener:

1. Gluten

a, Kveitemjøl

b, Rug

c, Bygg

d, Havre

e, Spelt

f, Korasankveite

2. Skaldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Mjølk

8. Nøtter

a, Mandlar

b, Hasselnøtter

c, Valnøtter

d, Cashewnøtter

e, Pekannøtter

f, Pistasjnøtter

g, Paranøtter

h, Macadamiannøtter

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Sulfitt

13. Lupin

14. Blautdyr