A la carte 17.00-21.00*

Siste bestilling kl 21.00

*Søndagar tilgjengeleg frå 15.00-21.00

Forrett

 

Rosasteikt fasan (7)

Honning - og sitronglasert grøn asparges, aspargeskremsaus og raudvinskokt portobello

Kr. 145,-

Spekeskinke (7,8f,11)

Marinert potetsalat og blomkålkrem

Kr 135,-

Jordskokksuppe med steikt kamskjel (4,7)

Sylta ingefær, sukkererter og papaya

Kr 145,-

 

Hovudrett

KJØT

 

Okse indrefilet på planke (3,7)

Grovkutta paprika, sopp, rødløk, bakt kvitløk og bladpersille karamellisert i demi-glace, maiskrem, soppsaus med grøn pepar og duchessepotet

Kr. 395,-

 

Soyaglasert kyllingbryst (6,7)

Blomkålpuré, sylta rødbetar, revet fennikel, pommes frites

 Kr. 235,-

 

Alternative poteter:

Duchessepotet

Pommes frites

Fisk/skalldyr

 Omnsteikt laks på planke (1,1a,3,4)

Ravioli fylt med urter og røykelaks, grovkutta paprika, sopp, rødløk, bakt kvitløk og bladpersille karamellisert i demi-glace og duchessepotet

Kr. 305,-

 

Røykt kolje (1a,3,4)

Spinat - og jordskokksuppe, sprø løkringar, duchessepotet

Kr. 255,-

 

Alternative poteter:

Omnsbakte amandinepoteter

Pommes frites

Dessert

 

Limekrem på mynte- og kjørvelkjeks (1a,3,7)

Friske bringebær

Kr. 95,-

Kvit sjokolade (3,7)

Friske bær og karamellisert sitrusskal

Kr. 125,-

Bringebærsorbet (1a,3,7)

Urtekrum og mørk konfekt

Kr. 115,-

Barnemeny

 

Ravioli (1a,3,7)

Skinke og fløytesaus

Kr. 89,-

Blekksprutpølser (7,9,10)

Pommes frites

Kr. 89,-

Mini Pizza (1a,7)

Tomatsaus, ost og skinke

Kr. 89,-

 


Allergener:

1. Gluten

a, Kveitemjøl

b, Rug

c, Bygg

d, Havre

e, Spelt

f, Korasankveite

2. Skaldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6. Soya

7. Mjølk

8. Nøtter

a, Mandlar

b, Hasselnøtter

c, Valnøtter

d, Cashewnøtter

e, Pekannøtter

f, Pistasjnøtter

g, Paranøtter

h, Macadamiannøtter

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Sulfitt

13. Lupin

14. Blautdyr