Selskapsmeny

Vår selskapsmeny gjeld for 10 personar og oppover. Dersom anna ikkje er avtalt må menyen vera førehandstinga ei veke i førekant og alle i selskapet må velja same meny.

Forrettar

Aspargessuppe (1a,7)

Kr. 115,-

Blomkålsuppe (7)

Kr. 115,-

Varmrøykt peparlaks (4,7)

Frisk salat, sitron og urterømme

Kr. 143,-

Rosasteikt fasan (7)

Honning- og sitronglasert grøn asparges, aspargeskremsaus og rødvinskokt portobello

Kr. 145,-

Jordskokksuppe med steikt kamskjel (4,7)

Sylta ingefær, sukkererter og papaya

Kr. 145,-

Spekeskinke (12)

Marinert potetsalat og blomkålkrem

Kr. 135,-

 

Hovudrettar

1 gong/2 gonger fatservering = 200g/300g kjøt per person

Kalvesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, rørde tytebær, brun saus og kokte poteter

Kr. 345,-/425,-

Svinesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, surkål, brun saus og kokte poteter

Kr. 270,-/350,-

Oksesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, rørde tytebær, brun saus og kokte poteter

Kr. 290,-/370,-

Soyaglasert kylling (1a,3,4)

Blomkålpuré, sylta rødbetar, reven fennikel og pommes frites

Kr. 235,-

Indrefilèt av okse (7,9)

Grovkutta paprika, sopp, rødløk, bakt kvitløk og bladpersille karamellisert i demi-galce, maiskrem, soppsaus med grøn pepar og duchessepotet

Kr. 395,-/495,-

Omnsbakt laks (1,1a,3,4)

Ravioli fylt med urter og røykelaks, grovkutta paprika, sopp, rødløk, bakt kvitløk og bladpersille karamellisert i demi-glace, duchessepotet

Kr. 305,-

Røykt kolje (1a,3,4)

Spinat- og jordskokksuppe, sprø løkringar, duchessepotet

Kr. 295,-

Klingenberg Spesial (1a,3,7,9,10)

Béarnaisegratinert ytrefilèt av okse i fløytesaus, sopp, sølvlauk og paprika.

Servert med salat, dressing, pommes frites og kokte poteter

  1. gang servering 200gr kjøt Kr. 395,-

  2. gang servering 300gr kjøt Kr. 495,-

 

Dessert

Sitronfromasj (3,7)

Med bringebærsaus

Kr. 115,-

Klingenbergs karamellpudding (3,7)

Med krem og karamellsaus

Kr. 120,-

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og eggelikør

Kr. 140,-

Vaniljeis (3,7)

Med varm sjokoladesaus

Kr. 95,-

Limekrem på mynte- og kjørvelkjeks (1a,3,7)

Bringebærsorbet

kr. 95,-

Kvit sjokolademousst sjokolademousse (3,7)

Friske bær og karamellisert sitrusskal

kr. 125,-

Bringebærsorbet (1a,3,7)

Urtekrum og mørk konfekt

kr. 115,-

Allergener: 1. Gluten 5. Peanøtter 9. Selleri a, Kveitemjøl 6. Soya 10. Sennep b, Rug 7. Melk 11. Sesamfrø c, Bygg 8. Nøtter 12. Sulfitt d, Havre a, Mandlar 13. Lupin e, Spelt b, Hasselnøtter 14. Blautdyr f, Korasankveite c, Valnøtter 2. Skaldyr d, Cashewnøtter 3. Egg e, Pekannøtter 4. Fisk f, Pistasjnøtter g, Paranøtter h, Macadamiannøtter