Selskapsmeny

Vår selskapsmeny gjeld for 10 personar og oppover. Dersom anna ikkje er avtalt må menyen vera førehandstinga ei veke i førekant og alle i selskapet må velja same meny.

Forrettar

Aspargessuppe (1a,7)

Kr. 115,-

Blomkålsuppe (7)

Kr. 115,-

Sjøkreps Bouillabaisse (2,4,7)

Steikt kamskjel, ertepurè og tomatconfit

Kr. 158,-

Okse indrefilèt (6,7)

Raudvinsglasert boretaneløk, potetterrin og soppsaus

Kr. 160,-

Varmrøykt peparlaks (4,7)

Frisk salat, sitron og urterømme

Kr. 139,-

Spekeskinke (12)

Honningmelon, pinjekjerner, balsamicosirup og frisk salat

Kr. 149,-

 

Hovudrettar

1 gong/2 gonger fatservering = 200g/300g kjøt per person

Kalvesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, rørde tytebær, brun saus og kokte poteter

Kr. 335,-/415,-

Svinesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, surkål, brun saus og kokte poteter

Kr. 270,-/350,-

Oksesteik og kjøtkaker (1a,7,9)

Grønsaker, rørde tytebær, brun saus og kokte poteter

Kr. 280,-/360,-

Epleglasert ytrefilèt av svin (1a,7)

Urtepotet, saltbakte rotgrønsaker, steikte eple og bladpersille

Kr. 324,-

Stykker av hjort (7,9)

Pastinakk, gulrotkrem, savoykål, kantarellsjy og potetpanchetta

Kr. 395,-

Lammecarrè (7,9)

Raudløkskompott, kvitløkskrema spinat og selleripurè

Kr. 385,-

Indrefilèt av okse (7,9)

Selleripurè, saltbakt sjalottløk, rosmarinkrema savoykål, urte- og baconbakt portobello, kvitvinsjy

Kr. 395,-/495,-

Omnsbakt aure (4,6,7,9)

Fennikel og appelsin, steikt bladpersille, sellerikrem, ingefær- og olivensjy

Kr. 355,-

Torsk med potetpanchetta (4,7,8a)

Steikt østerssopp med mandlar og grasløk, syrleg smørsaus

Kr. 295,-

Klingenberg Spesial (1a,3,7,9,10)

Béarnaisegratinert ytrefilèt av okse i fløytesaus, sopp, sølvlauk og paprika.

Servert med salat, dressing, pommes frites og kokte poteter

  1. gang servering 200gr kjøt Kr. 395,-

  2. gang servering 300gr kjøt Kr. 495,-

 

Dessert

Sitronfromasj (3,7)

Med bringebærsaus

Kr. 115,-

Klingenbergs karamellpudding (3,7)

Med krem og karamellsaus

Kr. 115,-

Milde Måne (3,7,12)

Vaniljeis, lune bjørnebær, krem og eggelikør

Kr. 138,-

Vaniljeis (3,7)

Med varm sjokoladesaus

Kr. 95,-

Crème brûlèe (3,7)

Med bringebærsorbet

kr. 155,-

Sjokoladeterrin (3,7,8a)

Mangosorbet, sitronglaserte bringebær, karamellisert eplekrem, xanteflambert aprikos

kr. 165,-

Allergener: 1. Gluten 5. Peanøtter 9. Selleri a, Kveitemjøl 6. Soya 10. Sennep b, Rug 7. Melk 11. Sesamfrø c, Bygg 8. Nøtter 12. Sulfitt d, Havre a, Mandlar 13. Lupin e, Spelt b, Hasselnøtter 14. Blautdyr f, Korasankveite c, Valnøtter 2. Skaldyr d, Cashewnøtter 3. Egg e, Pekannøtter 4. Fisk f, Pistasjnøtter g, Paranøtter h, Macadamiannøtter